Cyrano Lidköping

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet! Cyrano Lidköping ligger på Nya Stadens Torg 6 och har varit verksam sedan 2013. Den är utredd i Provencelsk stil med en vacker uteservering och utsikt över Torget. Cyrano i Lidköping är nog den populäraste restaurangen i staden med humana priser som passar alla ekonomi. Genom åren har restaurangen besökts av riks politiker, kända musiker och profiler inom underhållnings industrin. Är du på besök i Lidköping eller bor här så titta gärna förbi och upplev något mer utöver det vanliga. Varmt Välkommen.

Öppettider
Måndag - Torsdag
11.30 - 21.30
Fredag
11.30 - 22.30
Lördag
12.00 - 22.30
Söndag
12.00 - 21.00

Erbjudande

Le Pause

Det är dags för något sött och gott! Köp en valfri dessert och vi bjuder på kaffe. Gäller måndag-fredag mellan kl.12-17.

3-rättersmeny

En trerättersmeny där du kan välja mellan 2 förrätter, 3 huvudrätter som pizza, pasta och fisk och avsluta med en klassisk crème brûlée till ett rimligt pris 249

Moules Frites afton 159:-

Serveras alla torsdagar. Vitvinskokta musslor, serveras med pommes frites. Enkelt och gott! Blue mussels cooked with white wine, served with french fries

Det Franska köket

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Instagram

Boka Bord